Lirik Lagu Mundur Alon Alon, [ 5.36 MB ] Free Download Lagu Dj Remix Mundur Alon Alon Mp3 Full Bass Nonstop

  •  
  •  
  •  
  •  

Hits: 32


Baca Juga

Lirik Lagu Mundur Alon Alon :

Aku ngalah dudu mergo aku wis ra sayang
Aku mundur dudu mergo tresnoku wis ilang
Nanging aku iki ngerteni yen dirimu lebih sayang arek kae
Aku mundur alon alon mergo sadar aku sopo

Mung digoleki pas atimu perih
Aku mundur alon alon mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno pas atimu loro
Aku ngalah dudu mergo aku wis ra sayang

Aku mundur dudu mergo tresnoku wis ilang
Nanging aku iki ngerteni yen dirimu lebih sayang arek kae
Aku mundur alon alon mergo sadar aku sopo
Mung digoleki pas atimu perih

Aku mundur alon alon mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno pas atimu loro
Aku mundur alon alon mergo sadar aku sopo
Mung digoleki pas atimu perih

Aku mundur alon alon mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno pas atimu loro


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*